Antiseptický stimulant Dorogova je nyní ve formě masti. Antiseptické řešení se již dlouho osvědčilo. Úspěšně léčí různé nemoci. Frakce 2 je určena pro vnitřní i vnější použití. Třetí zlomek je doporučen pouze pro externí použití.

Lék ve formě roztoku je známo mnoha. Ale skutečnost, že se dnes vyrábějí jiné formy, zejména masti, není mnoho známo. Pokud jste se dříve starali o ošetření kůže, museli jste masku připravit sami, ale teď je tento úkol zásadně zjednodušen. Můžete si zakoupit hotové přípravky.

Masti s ASD: jaké jsou léčeny nemoci, vlastnosti

Existuje jen málo přípravků založených na ASD s 2 a 3 frakcemi. Ale jsou účinné, protože mají široké spektrum činností. Masti s Dorogovovým antiseptikem jsou účinné při potírání těchto patologií:

  • dermatitis;
  • ekzém;
  • psoriáza;
  • nemoci kůže alergické, stejně jako zánětlivé povahy;
  • popáleniny;
  • fistuly;
  • řezy;
  • houbové nemoci kůže.

Protože účinná složka elixíru SDA mastí je, že mají protizánětlivou, analgetickou, proti plísním, hojení ran, trofické, protinádorové, anti-bakteriální a antiseptické vlastnosti dosud.

Použití formulací ve formě mastí přispívá k:

  • eliminaci zánětlivého procesu;
  • minimalizace bolestivých pocitů;
  • rychlé čištění rány;
  • prevence tvorby jizev;
  • rychlé hojení tkání;
  • make-up, hydrataci a také změkčení pokožky.

Na základě antiseptické stimulátor vyrábět tyto prostředky: Dorogova balzám, gel-krém Alezan s miramistinom, gelové krémy, balzámy Isadora cílené liposomální kosmetika Aysida.

Masť ASD: návod pro použití u lidí

Pokud dříve, pro léčbu kožních patologií, bylo nutné přípravky připravit pouze na základě antiseptického stimulantu, ale dnes to není nutné. Na prodej je ASD ve formě mastí.

Léčivo má antimikrobiální, antiseptické, antibakteriální, antiseptické, regenerační a také protizánětlivé vlastnosti.
ASD 3 10% ve vhodné formě masti podporuje:

  • ničení patogenní mikroflóry,
  • eliminaci zánětu, svědění,
  • minimalizace bolesti,
  • hojení tkání,
  • stejně jako rychlé zotavení.

Přípravek se používá k léčbě psoriázy, akné, trofických vředů, dermatitidy, ekzému. Lék se aplikuje na problematické oblasti dermis po předúpravě. Po uplynutí půl hodiny se zbytek odmyje teplou vodou a mýdlem.

Výrobce - LLC Ukrvetbiofarma. Průměrná cena je 100 rublů.

Balzám Dorogovoy: složení, návod k použití

Masť je účinná v boji proti různým patologickým stavům kůže i nádorovým formám. Používá se k léčbě píštělí, ran, vředů, dermatitidy různého původu, phlegmonu, abscesů.

Kompozice je opatřena následujícími složkami:

  • ASD 2, 3;
  • glycerol;
  • s olivovým olejem;
  • extrakt z heřmánku;
  • ricinový olej;
  • extrakt z želatiny.

Použití přípravku Balm Dorogovoy přispívá k rychlému vyčištění povrchu rány, destrukci patogenní mikroflóry, zrychlení granulačních procesů a epitelizaci kůže.

Tento přípravek je aplikován na postiženou oblast dva nebo třikrát denně. V takovém případě byste měli uchopit zdravou kůži. To pomůže zabránit dalšímu šíření zánětlivého procesu. Doba trvání terapeutického kurzu je až do úplného zotavení.

Můžete také použít mastičky. Oni se impregnovali kompozicí a pak se aplikovali na postiženou oblast. Bandáž by měla být fixována obvazem.

V boji proti abscesům, píštělům, dlouhotrvajícím ranám je kompozice umístěna v dutině rany, ale pouze po předběžném ošetření a vyčištění problémové oblasti z purulentního obsahu.

Lék nemá vedlejší účinky, stejně jako kontraindikace. Jediná kompozice se nedoporučuje osobám s individuální nesnášenlivostí ke komponentům.

Výrobce drogy - Agrovetzashchita NVC (Rusko). Průměrná cena masti je 345 rublů.

Terapeutická kosmetika Aisida: jak se aplikovat

Aisid krém je účinný v boji proti atopické dermatitidě, ekzému a lupénce. Pomáhá nástroji v boji proti suché kůži, loupání, změnám souvisejícím s věkem. Použití kompozice přispívá k potlačení patogenní mikroflóry, eliminaci zánětu, hoření a bolesti.

Pomáhá při hojení dermis, zvlhčení a doplnění, léčbě alergií.
Kromě SDA 3 F krém obdařen extrakt z lipového, glycerin, lopuch, lipofolkom, olivového oleje a levandule a magnolie-vinné révy.

Prostředek se aplikuje lehkými masážními pohyby na problematické oblasti pokožky po předběžném ošetření.

Výrobce liposomové kosmetiky - NEC Agrovetzashchita. Průměrná cena krému je 500 rublů.

ISedora - lék na léčbu a prevenci kožních onemocnění

Produkt má antiseptické, regenerační, protizánětlivé, antipruritické, antibakteriální vlastnosti. Má široké uplatnění v dermatologické i kosmetologické praxi.

Použití gelu pomáhá:

  • normalizace trofizmu všech vrstev pokožky;
  • regenerace epidermálních buněk;
  • boj proti suchu, loupání a také utahování dermis;
  • vyhlazování vrásek;
  • eliminaci zánětlivých procesů.

Účinným prostředkem v boji proti psoriáza, vředy, rány, dermatitidy a ekzémy. Kromě SDA 2, 3 dotovaný složení: sojového lecitinu, alkoholické extrakty z kopřivy a jetel, Carbopol, esenciální olej z bergamotu, borovice, cedru, močovina, oleje (bodlák, olivový, ricinový, lopuchu).

Drogy založené na ASD - bezpečné a účinné. Nemají žádné kontraindikace ani vedlejší účinky a stále mají široké spektrum účinku. Recenze lidí, kteří používají určitou masť, je potvrzením účinnosti kompozice.

Recenze

Irina, 34 let. Poprvé jsem se o Isis dozvěděl v roce před posledním. Byl jsem těhotný, opravdu jsem chtěl ananas. No, jedl jsem moc a jako bonus - alergie. Objevily se kožní vyrážky, svědění, červená chodila po dobu dvou dnů. Máma mi přinesla krém s ASD. Byl to mé spasení, protože prakticky všechny masti proti alergii jsou během těhotenství kontraindikovány. Do třetího dne zcela zmizely projevy alergické reakce. Droga je výborná, efektivní a dokonce i levná. Moje doporučení.

Valentin, 39 let. Mám psoriázu. Během exacerbací užívaly léky, které lékař jmenoval. Před dvěma lety jsem se dozvěděl o řešení ASD. Pak jsem četl, že je další mast. Co chci říct, použil jsem ASD-2 uvnitř a navíc jsem rozmazal kůži s masti s ASD. Výsledkem mě potěšilo a překvapilo mě. Celkový stav, stejně jako stav pokožky, se výrazně zlepšil a někdy rychleji než po aplikaci masti, které lékař předepsal. Dobrá, levná droga, která opravdu funguje.

Společenství Iniciativ

Centrum doplňkové medicíny Tatyana Chernetskoy

ASD Dorogová - Přísně tajné

Více než 50 let existuje ASD po smrti svého tvůrce. Tam je ticho. Zdá se, že to není. V medicíně není použití ASD podporováno, ale s kategorickou poptávkou pacienta a není zakázáno. Většina doktorů o něm vůbec neslyšela...

O životě tvůrce drogy ze vzpomínek vdovy Doryabiny Zoyy Ivanovny a mladší dcery Olgy Aleksejevny Dorogové.

Alex Vlasovich Dorogov se narodil v roce 1909 v obci Hmelinka Saratov regionu ve velké rolnické rodině. Pokud si myslíte, rodinnou tradici v žílách Dorogova proudil společně s ruským a cikánské krve... Matka Alexei byla vesnice porodní asistentky, aplikovat v lékařské praxi trávy, vím hodně spiknutí. Zdá se, že zájem o lék syn zdědil to od ní.

Nadaný a tvrdá země chlapec sám buduje svůj osud - obdrží veterinář stupně, absolvoval postgraduální studium a stal se zaměstnancem Všesvazové Ústavu experimentální veterinárního lékařství (viev)

Přísně tajné

Nebylo ukončil válku, a All-Union Ústav experimentální veterinárního lékařství získal z „top“ přísně tajné pořadí: co nejdříve vytvořit univerzální ochranný prostředek pro lidi i pro zvířata, něco jako elixír života v extrémních situacích, válek. Zvláštní důraz byl kladen na ochranu před radioaktivních zbraní hromadného ničení. Studie byly klasifikovány jako „přísně tajné“ a osobně dohlíží Beria.

Lék by měl nejen výrazně zvýšit imunitu těla, ale také být levný, neúčinný. Takové rigidní rámce potlačily mnoho vědců.

Úspěch byl jen zlomek z All-unie Ústavu experimentální veterinárního lékařství (viev), a to v laboratoři pod vedením kandidáta rolékařství Dorogov AV

Práce na této myšlence získala nástin pasivní, inspirované, posedlé akce. Zmizel ve svých laboratorních dnech a nočích, ztratil počet týdnů. Byl řízen intuicí a obrovským množstvím již nahromaděných poznatků, nejúžasnějších odhadů. Pokusy následovaly experimenty a každý z nich přišel s důvěrou, že cesta je správná.

Co je SDA?

Nekonvenční přístup k řešení problému a experimentální talent Alexeje Dorogova přinesl úspěch. Mladý vědec inspirovaný léčení cvičí matka ponořila do starých receptů kouzelníky, učí své metody výroby „zázrak“ lektvar.

Čarodějové a věštců bylo léčeno celkem pozemský nemoci s recept magickým vařit :.... žabí stehýnka, srdce lva, živý škorpión, orel křídla... a uspěli.

"Smrt je korigována smrtí..." - tato fráze z Svatých písem silnice se ráda opakuje a rozvíjí svou "živou vodu". Princip drogy je jednoduchý, stejně jako všechny geniální.

Látka ASD - antiseptický stimulant Dorogova - je produktem suché destilace živočišných tkání (masné a kostní moučky). Při sublimaci jsou organické látky - bílkoviny, tuky, uhlohydráty, nukleové kyseliny - postupně rozkládány na nízkomolekulární složky. Budeme je nazývat "primárními prvky", jelikož z nich byly vytvořeny všechny živočišné organismy, včetně lidí. Dorogov se snažil o jejich přípravu různých tkáních, ale postupně dospěli k závěru, že téměř nezáleží, stejně jako v dávných receptů nevadilo, že vaří v kotli k výrobě elixíru.

Co jen nedělalo Cesty, tkaniny na zpracování: a pustil je do tlakové komory, spálil a vařil hodně dní. A ukázalo se, že dosáhl nejsilnějšího účinku pomocí přístroje, který se velmi podobá moonshine.

Výsledná kapalina má antiseptické, stimulující a hojení ran vlastnosti byl jmenován SDA (antiseptikum stimulátor Dorogova).

První experimentální vědci byli nemocní koně, krávy, prasata. Údaje se inspirovaly: droga působila a velmi efektivně - velké procento zvířat se zotavilo. Mor, kožní onemocnění, kopytovitá hniloba, praní, střevní a plicní onemocnění. Zvláště dobře a rychle byly léčeny ekzémy, dermatitidy, svrab, mikrosporie a rány - tam bylo procento zotavení téměř absolutní...

ASD dokonale obnovila pokožku, regulovala imunitní obranu, pozitivně ovlivnila metabolické procesy a nervový systém. Úspěšně absolvoval klinické studie v nejprestižnějších zdravotnických zařízeních. Současně odborníci osvědčili svou účinnost v léčbě astmatu, ekzému a dokonce i rakoviny. Elixír Alexej Dorogová v mnoha případech doslova přivedl k životu lidi odsouzených k smrti. Současně byl prakticky zbaven nežádoucích vedlejších účinků, nezpůsoboval alergické reakce a poškození plodu během těhotenství. Lék měl jedinou nevýhodu: trvalý, těžký a všudypřítomný zápach.

Později byla první frakce rozdělena na dvě další, nazývané druhé a třetí - frakce ASD - 2 a ASD - 3 -.

Třetí podíl ASD byl použit (a používán) pouze pro externí použití. U zvířat je zničeno kožní parazity, různé plísně, dezinfekci ran, pomáhá v různých kožních patologií - ekzémy, akné, dermatitida, trofických vředů, atopickou dermatitidu a dokonce i lupénku. Dříve - před vynálezem ASD - taková onemocnění, jako je psoriáza, nevedla k léčbě. Dermatologové doslova „kopaných“ v SDA a brzy se dostal vynikající výsledky při léčbě kožních onemocnění na lidských dobrovolnících.

Druhá frakce byla zředěna roztokem obsahujícím vodu a použita pro vnější i vnitřní použití. Výborné výsledky u zvířat, nepřítomnost vedlejších účinků, zvýšená účinnost léčby při kombinaci s jinými léky, ohromily i ty nejhorší. Souběžně byly provedeny četné studie účinnosti ASD - 2 v léčbě patologických stavů různých systémů a orgánů.

Z Dorogovových záznamů:

Lebedeva PD 57 let.

Byla nemocná po dobu dvou let s křečovými žilkami obou nohou. Na podrážku na obou nohou - křečové vředy. Navíc velký vřed na zádech. Pacient nemohl chodit. Moskevní profesoři oznámili, že jsou bezmocní. Po uplatnění SDA byl celý proces dokončen za 1 měsíc. Vředy na zádech zmizely bez použití komprese, ale jen proto, aby drogu uvnitř. Uplynulo to více než rok. Relaps nebyl, pacient je zcela zdravý a pracuje.

Nazarova TD 42 let.

Na základě poklesu síly a po infekční intoxikaci se v celém těle vytvořil edém (břicho, nohy, paže a obličej). Byly zaznamenány ostré bolesti, pacient nemohl chodit. Po 10 dnech po pití zmizel ASD edémata, pacient se zotavil. Evseev N.K. 3 roky. Chlapec trpěl zánětem uší více než rok (komplikace z chřipky). Léčba v nemocnici nefungovala. Po aplikaci několika kapek po 5 dnech se výtok z uší zastavil. Chlapec už po několik měsíců necítil žádnou bolest.

Korobov RA 24 let.

Osteomyelitida pravého stehna. On byl ošetřen s SDA po dobu 16 dnů. Pacient je vybaven zdravým stavem. Vishnevský institut...

Evseev N.K. 3 roky.

Chlapec trpěl zánětem uší více než rok (komplikace z chřipky). Léčba v nemocnici nefungovala. Po aplikaci několika kapek po 5 dnech se výtok z uší zastavil. Chlapec už po několik měsíců necítil žádnou bolest.

Vynikající výsledky ASD se ukázaly při léčbě bronchiálního astmatu - onemocnění spolu s psoriázou, pro kterou v té době neexistovaly žádné léky.

ASD nejenže snadno vstoupil do všech metabolických procesů v těle, ale byl také imunomodulátorem. Koneckonců SDA nevyvolávaly stimulaci, ani neztrácel imunitu. Obnovil správný poměr buněk zapojených do regulace různých tělesných procesů. A tím zajistila řádné fungování všech orgánů a systémů. Proto Dorogov vždy zdůraznil, že droga, kterou vynalezl, nepracuje pro nějaký druh mikroba. Ovlivňuje lidské tělo, které sama ničí tento mikrob, získala potřebnou sílu a materiál pro tento...

Noviny "Top Secret", 3/91, p.2) - „... SDA vytvořený bioelektromagnetických pole (z DNA molekul, jejich fragmentů, atd), který pomáhá eliminovat možnost“ energetické díry ‚na pacienta a snižuje škodlivé účinky na lidské geopatogenní zóny‘.

Kurzy léčby ASD vedly k normalizaci funkcí nervového, endokrinního, imunitního a dalších systémů. ASD úspěšně vyléčila křečové žíly a při dlouhodobém užívání zvýšila elasticitu pokožky a tkání, omlazující působí na tělo.

V březnu roku 1950 na základě rozhodnutí vlády „tajné“ byl odstraněn, laboratoř byla jmenována laboratoř tkáňové terapie a vedla její cesta... Pharmacological výbor SSSR užívání SDA pro léčbu kožních onemocnění u lidí byly povolené v roce 1951. První porušení "lékařské zdi" bylo přerušeno. Roku 1951 se Dorogov stal šťastným.

On dostal od některých členů politbyra peněz silniční postavený dům laboratoří, které se účastní rozsáhlých studií SDA, vytvoření na jeho základě dokonalejší výrobek. boom SDA začal. On a jeho tvůrce získali velkou popularitu mezi pacienty a jejich příbuznými v Moskvě. Balení ASD ve frontě trvalo několik dní.

V dokumentech vydaných v tomto období od Ústavu se uvádí "mimořádně důležitý národní ekonomický význam, a to jak v oblasti veterinární medicíny, tak i v oblasti veřejného zdraví". Aplikace ASD lék schválen farmakologický ústav Ministerstva zdravotnictví SSSR dne 03.17.1954 Dorogova vydáno osvědčení vynálezce, „ASD“ byl představen ve státě rejstříku vynálezů SSSR. Farmaceutický výbor převzal drogu k masové výrobě a v krátké době ji zvládl závod Akrihim.

AV Dorogov vytvořil takzvanou "biologickou bombu" - ASD F-1. Microdózy této látky byly léčeny prakticky ze všech nemocí, kromě těch, které jsou léčeny pouze chirurgicky. S jeho pomocí by bylo možné zastavit uvolnění 75 až 90% všech existujících léků! Četa vojáků střeží Dorogova a tkáňové terapie laboratoř, kde přísně tajné (známý pouze ke Stalinovi a Beria L. P)

Zvláště účinná ASD se ukázala být v gynekologii. ASD- 2 úspěšně léčit trichomoniáza, chlamydie, stejně jako fibroidy, myomy, rakoviny dělohy, rakoviny prsu a prsa, jakož i k normalizaci hormony intimní sféry. To vše umožnilo Dorogova se ponořit - použitelné řešení ASD pro orální podávání pro léčbu gynekologických onemocnění.

Užívání léku perorálně zrychlilo proces obnovy, snížilo spotřebu léku. Nemohlo to zajímat pouze specialisté z Ústavu gynekologie a porodnictví. Co dalo drogu "druhému větru" (a také zajistilo možnost "neoficiálního" zacházení s ním a mužskou částí obyvatelstva). Pacienti Prostatitida poměrně rychle vyléčit, a zdravých lidí, kteří se drogu jako preventivní opatření, v krátkodobém horizontu čistí tělo toxinů, zlepšuje látkovou výměnu a zvyšuje vitalitu.

V dubnu 1951, ústřední výbor KSSS (b) Stalin dostal dopis od moldavské vesnici „9 let, obě mé dcery byly nemocné s tuberkulózou, ale nic pomogalo.Togda jsem se rozhodl udělat přípravu veterinární Dorogova. Moje nejstarší dcera Nina byla léčena 9 měsíců. Ale když na klinice, se nenacházejí na rentgenu nic v plicích (po objemných dvěma dutinami a ohnisek), byla požádána, je to možné a jak s ní bylo zacházeno, a ona odpověděla, pochválil přípravy: „A viděl jste skunka“ A Když Dorogov potřeboval rentgenový paprsek, vyvolalo to rozrušení v lékárně. Nemůžete požádat o obrázek! Potřebuje pouze promluvit s předsedou akademické rady! Mluvte? A to také není možné!... Tento lék v počtu pozitivních případů možná, jako blesk z čistého nebe, padl k lékařům. No, co dělat, někdy v životě musí ustoupit za stojícím... Pravděpodobně soudruhu. Stalin nedovolí zemřít, pokud je to nutné. " Pravděpodobně Stalin, který v té době necítil nejlepší způsob, doufal také... Kdo ví? Ale Dorogovova droga v těch letech dostala zelenou ulici: vynálezce se nezasahoval, kolegové se chovali velmi správně. A co Dorogov? On je, stejně jako dříve, trávil celé dny v laboratoři, experimentování, psaní doporučení veterinářů a lékařů, kteří léčeni všem těm, kteří se k němu otočil. A šli po značkách se šipkou "Do Dorogova" přes Kuzminský park...

Na osobní pokyn kremlových vůdců byly provedeny studie vězňů. Nejdříve se ASD používá k prevenci a léčbě tuberkulózy. Úmrtnost klesla několikrát. Výsledky byly úžasné - většinu léků nebylo zapotřebí.

Nedávno bylo v jednom z archivů NKVD nalezeno memorandum od L.P. Beria k JV Stalinovi. Říká:

"... v souvislosti s tím, že oficiální lékařské využití drogy vynalezené profesorem Dorogovem A.V. nevyhnutelně

- povede ke snížení doby trvání léčby u většiny nemocí a v důsledku toho ke snížení počtu zdravotnických pracovníků ak poklesu průmyslové výroby mnoha léčiv;

- zvýší průměrnou délku života nezaměstnatelného obyvatelstva SSSR v průměru o 15-20 let, což povede k nepřiměřenému zatížení důchodového a bytového fondu,

Navrhuji převést přípravky ASD F-1, ASD F-2 a ASD F-3 do kategorie veterinární... "

A Stalinovo usnesení: "Já schvaluji"

V roce 1957 se vědec pokoušel dát úžasnou drogu. s využitím svých četných spojení s mnoha členy politbyra ÚV KSSP. Ale četné pokusy vědce skončily neúspěchem.

Od roku 1955 začalo otevřené pronásledování Dorogova. Zde jsou jen dva dokumenty, z nichž je jasné, co musí vědec a jeho rodina vydržet. „Z prohlášení regionálního výboru pracovníků odborů a zaměstnanců pro zemědělství dne 14. července 1955. V dubnu 1955, pod rouškou integrace laboratorního tkáňové terapie, které jsem předsedal, byl rozpuštěn, personál 15 lidí rozdělených na základě příkazu ředitele do jiných laboratořích. Téma bylo odstraněno z obecného plánu institutu. Zároveň to byl posílen provokativní propagandistické nevhodnost mých přípravky pro léčebné účely. Řád ředitele byl uzavřený obchod pro výrobu SDA v masce jeho nevhodnost ve vztahu k požární prevenci. Ředitel ústavu profesora Leonov využil mé nepřítomnosti v práci od 19. do 25. dubna 1955 z důvodu nemoci, a vydal rozkaz, aby mě propustit ze svého zaměstnání, a to navzdory tomu, že jsem se nemoc z informačních bulletinů... Ptám se regionální výbor odborové mi pomohl získat zpět v práci a obnovit laboratoř tkáňové terapie, jak nelegálně rozpadla, čímž došlo k porušení rozhodnutí vlády z března 1950, podepsané soudruhu. Stalin...

Prokurátor RSFSR, 28.května 1957 ve svém bytě byl hledán, která trvala pět hodin. To bylo všechno hrabal: skříně, skříňky a důkladně prohledali, a to i v místech skladování dětské prádlo. Jako výsledek hledání bylo zadrženo patřící ke mně a mé ženě, peníze, hodinky, stejně jako malé množství vynalezl a patentoval mnou ASD drogy. Šetření trvalo dva měsíce a nyní skončilo. Byl jsem obviněn na základě článku 180 se stalo se mi jasné, co bylo příčinou obvinění proti mně, mí sousedé napsal stížnost na mě, že umění. sci. zaměstnanec Dorogov A.V. Připravuje adventistů domů, stejně jako infekční pacienty se... Co se děje, proč se tato skupina konzervativních učenců mě tak strašně nenávidí? Koneckonců, jsem s nimi pracovat v '23... Lidé, kteří používají svůj lék, nejsou stěžují na zápach. Zde jde o směšné: manželky mých profesorů, sousedy, cítit vůni linoucí ze zavlažovaných polí s spravedlivý vítr, okamžitě dospěl k závěru, že na silnici je hnací látku. Jak prokurátorovi, aniž by přemýšlel o tom, kolik je uráží mě, samotný fakt, že takovým vyhledáváním, který je ze své podstaty vztahuje k vážným zločinci... "

O pět měsíců později byla Dorogová pryč. Podle očitých svědků zemřel za záhadných okolností. Zemřel vedle branky jeho domu na předměstí... Ale zda to bylo, nebo ne, nikdo oficiálně nezajímal příčiny smrti. Dorogova byla odepsána z účtů, stejně jako vynález...

Osud vynálezu dnes

Naštěstí se zabývají Dorogova neztratil tolik hodnotných vynálezů a dnes o osudu léku v rukou dcery vynálezce, kandidát lékařských věd, doktor-imunologa Olga Dorogova.

Výňatky z rozhovoru s ní jsou uvedeny níže:

- Jak důležitá je SDA dnes?

- V současné době, kdy jsou sotva slučitelné se životem a úrovní zdraví lidí po celém světě klesá, a široký, podmínky životního prostředí a nejsou vždy oprávněné, užívání drog, jako jsou antibiotika, hormony, antidepresiv vyvolává otázky o zdraví budoucích generací, zvýšení kontrolní naléhavost osvojí metody funkční stav těla za účelem regenerace, prevence a léčby.

V roce 1998 byla v medicíně patentována nová metoda adaptivní terapie. On je také relevantní ve veterinární medicíně. Tato metoda je zaměřena na obnovu adaptivních systémů těla. ASD je univerzální adaptogen.

- Psali, že je to jedinečná droga. Tak jaká je jeho jedinečnost?

- je unikátní v tom, že se provádí na všech úrovních adaptace: centrální a autonomní nervové soustavy, imunitní a endokrinní systém, periferní tkáně závory - antioxidační, antitoxická, enzymů. To je mnohem slibnější než snaha ovlivnit jednotlivé vazby v řetězci poruch, které se v těle objevují při jakékoliv nemoci.

- ASD se týká tkáňových přípravků. Ale liší se od jiných podobných léků?

- V hloubce štěpení proteinových struktur ve výrobním procesu drogy neexistuje taková SDA. Vstupuje do gastrointestinálního traktu, není vystaven trávicím enzymům a je plně používán tělem ve formě, ve které vstoupí. ASD se proto používá ústně (ústy), což značně zjednodušuje postup pro jeho použití a většina tkáňových přípravků se podává pouze parenterálně. Nesmíme zmínit poměrně početné kontraindikace většiny tkáňových přípravků, zatímco ASD prakticky ne. Současně nemá specifickou a specifickou specificitu, antigenní vlastnosti.

- Jak začala výroba?

- Zpočátku byl přípravek vyroben v malém množství v otcově laboratoři. Od roku 1953 byla v chemicko-farmaceutické továrně Akrihin zřízena průmyslová výroba. Od roku 1955 je vyráběn v továrně Gusevský kreol. V roce 1965 byla výroba převedena na bio-továrny Kashintsy a Armavir.

- Jak jsem pochopil, úkolem bylo oživení bývalé kvality drogy. Takže co bylo dosaženo?

- Tato obrovská práce vedla k vytvoření nové produkce. Byly vypracovány a schváleny nové technické podmínky, byly vypracovány a schváleny moderní metody kontroly kvality, bylo provedeno hloubkové vyšetření složení přípravku a stanoveno chemické složení jeho účinných látek. Mnoho let práce vedlo k vytvoření vysoce kvalitního produktu, který odpovídá prototypu. Po obdržení prvních bublin v mé ruce jsem byla velmi potěšena, protože odpovídala SDA, kterou jsem z dětství věděl.

- Takže spotřebitel nemůže tuto drogu pochybovat?

- Samozřejmě, protože při výrobě ASD 000 "Areal Medical" jsou používány pouze vysoce kvalitní suroviny živočišného původu. odpovídající GOST. Navíc další čištění uvolňuje léčivo z čpavku a kyselin, které mohou způsobit zánět a dokonce nekrózu tkání.

- Olga Alekseevna, existují nějaké recenze o oživeném produktu?

- Ano, samozřejmě, že se používá pro více než jeden rok, a existuje mnoho pozitivních ohlasů od lidí, kterým to opravdu pomohlo. A pokud se zvířata mohla mluvit, oni by také vyjádřit svou vděčnost, protože výzkum a praktické zkušenosti přinesly pozitivní výsledky v prevenci a léčbě zánětu průdušek, gastroenteritidy, dyspepsie, degenerativních stavů, katarální pneumonie prasat, záněty pochvy a endometritidy u krav, trichomoniáza zvířata. ASD stimuluje růst a vývoj telat, selat a kuřat. V tomto případě mohou být produkty používány jako potraviny pro lidi bez omezení.

- Jak kompatibilní je antiseptický stimulant s jinými léky?

- Je snadno kombinován s jinými metodami a prostředky ovlivňujícími tělo, od tradičního až po lidový.

- Existují další léky založené na SDA?

- Ano, již byla vytvořena a používána řada gelových krémů a cílových balzámů "Haydor" pro léčbu a prevenci dermatitidy a dermatóz různých etiologií.

S odborníky společnosti "Areal Medical" provádíme další výzkum a vývoj nových léčiv založených na SDA.

Na základě smlouvy mezi společností "Invista" a Olga Alexeyevna Dorogova vytvořil Balzám s ASD

Doporučená: pro prevenci zánětlivých onemocnění

s komplikacemi po operačních zákrocích a úrazech různých původů
pro prevenci jakýchkoli bakteriálních a zánětlivých kožních poruch c infiltrace, svědění, hnisání a erozirovaniem (dermatitida, houbové infekce, eroze a tak dále).
Před aplikací sádry nebo jiného fixačního nebo lisovacího obvazu
jako pravidelné léčení bandáže
s osteosyntézou za použití Ilizarova aparátu.

Recenze ASD Dorogova
Používáte-li tento lék, budeme rádi, pokud necháte své připomínky k frakci ASD-2 v sekci komentáře - vaše zkušenosti mohou být velmi užitečné pro mnoho našich čtenářů. Buďte zdraví!

Fórum rodičů s mnoha dětmi

. a ti, kteří se chtějí připojit k našim řadám

Medicína pro nás ⇒ Antiseptický biostimulátor Dorogova

Vaše zpráva Bersveta »30. dubna 2015, 00:11

Vaše zpráva Michelle »30. dubna 2015, 08:51

Vaše zpráva Sonáta »30. dubna 2015, 18:59

Vaše zpráva Iriku 19. listopadu 2015, 00:37

Vaše zpráva Florence »22. listopadu 2015, 01:19

Vaše zpráva Michelle »22. listopad 2015, 11:49

Vaše zpráva Arina Rodionovna »22. listopadu 2015, 15:26

Vaše zpráva valek »22. listopadu 2015, 18:57

Vaše zpráva Arina Rodionovna »23. listopadu 2015, 02:22

Vaše zpráva Michelle »23. listopadu 2015, 09:20

Vaše zpráva LElenA »23. listopadu 2015, 09:48

Vaše zpráva lidí »28. listopadu 2015, 12:26

Vaše zpráva oksid »11. dubna 2016, 11:42

Antiseptikum ASD 2 - recenze

Negativní zpětná vazba

Pozor prosím! Před použitím léků konzultujte odborníka!

  • Znesvěcení dobré drogy

Kluci zneužívají velmi dobrou drogu - ASD-2. Ano, pohodlnější balení. Ale to nefunguje, navíc to jen zhoršuje. A proč neexistuje žádné riziko, odpověď je jedna - nechte občana, je to lék na zvířata. Opil jsem Armavira, stav trávicího traktu se náhle zhoršil a veselil, imunita se zlepšila. A ze Sergiev Posad jsem naopak spálil pálení žáhy a objevila se bolest hlavy.

Pozor prosím! Před použitím léků konzultujte odborníka!

  • Stav pacienta se zhoršil.

Vyzkoušeli ASD Fraction2 s metastázami na játra, stav se zhoršil, několikrát přestali užívat léky a nakonec se rozhodli, že ji neužívají. Stalo se z ní velmi špatné. Jakmile přestanete, podmínky se stabilizují. Napsal jsem pro ty, kteří se mi líbili, předtím, než požádám o "živý" příklad v oblasti rakoviny.

Pamatuji si, že moje babička pila. Měla rakovinu. Pes dostal, tam byly odmítnuty ledviny. Už nejsou s námi. Závěr - marně je trápil a sám.

Problémy s imunitou, alergiemi na pyl a nejenom, časté nachlazení, jiné potěšení ze slabé imunity. Za měsíc jsem začal pít "léky", když se cítím nejvíce dobře za další měsíce. Poté, co jsem se začal zlepšovat, necítil jsem to. Ale cítil jsem se horší. Začněte se dostat z muk (kvůli snížení imunity), který nebyl šest nebo sedm let starý. V ústech byly vředy. Po prvním týdnu strachu se rozhodl kázat, ale pak jsem si myslel, že se to možná shodovalo. Tři dny se rozpadly a začaly po novém a znovu se projevovaly špatné příznaky. Celkově to hodil. Takové maličkosti jako vůně, chuť mě nepůjde. Doufala jsem, že se jedná o všelék - teď tu sedím a obávám se, že tyto orgány, které byly zdravé v době, kdy začala tato infekce, nebyly poškozeny.

Očekávám, že recenze budou jen pozitivní - rozhodl jsem se upadnout hlouběji. Na jednom fóru jsem odvodil, že technologie výroby této těkavé drogy naznačuje přítomnost acetonu a dalších látek škodlivých pro člověka v konečném produktu.

V tematické větvi v vkontakte našel další recenzi. Nebo spíš, ne špička, ale dívka se zeptala, jestli asd-2 může způsobit potlačení Quinckeho. Díval jsem se dále od jejích sdělení - to se stalo zajímavým, než ta věc skončila. Nenašla. Šel jsem na její stránku a tam za méně než měsíc byly zveřejněny zprávy, jako "pamatujeme si, milujeme, truchlíme."

Také se zjistilo, že dvě zvířata připomínají, že ani u zvířat není praxe užívání tohoto léku běžná.

Ale ne všechno je tak špatné. Existuje plus této drogy. Zatímco se mravně připravuji na přijetí a skutečně užívám drogu, učil jsem se pít víc vody. Doufám, že tento zvyk bude pokračovat a zakryje škodu způsobenou samotnou drogu.

Lituji, že jsem vedl. Všechno zotavení!

Neutrální zpětná vazba

  • vůně
  • je kontraindikován ve spojení s nitrosorbitem.

protože veterinární lék vzal výrobce - Armavir. f-ku, pro svého malého psa. V mladém věku byl alergický. pupínky na těle z potravin lékovky propíchnout jehlou injekční stříkačky jeden ml -razvela skóroval mírně namazat a pustuly -proshli a dovnitř pájka na 1 ml (pes asi 1 kg). ASD2 silný adaptogen pomáhá tělu bojovat s infekcí vlastní silou.

Podstata pryshchik psa prošla nebo proběhla, myslím, že ASD 2 pomohl nebo pomáhal i po kurzu 2 týdny.

Chovám se krku s výplachy ASD2. Současně utahuji nos, aby nebyl vůně. Mimochodem, pokud kapkají v silném čaji, pak je téměř bez vůně. Mimochodem v aplikaci, kterou je třeba věnovat pozornost, aby jemně-cap nezahájit vpichu jehly a prineobhodimosti z chladničky a dát na detailech stříkaček berte počet mililitrů. Uchovávejte v chladničce.

Stříkačka k mytí po použití samostatně v umyvadle z nádobí, to vše tak, že není vůně, proč kazit dojem dobré přípravy

Bez zápachu ve vyčištěném výrobku, jak jsem četl, zmizí všechny užitečné vlastnosti. Obecně si myslím, že droga koncentrát se proto musí zředit vodou (a dokonce pak v kapsli naplnit alespoň nos svorku) nepoškozovat nepřesahuje dávku a užijte 3-4 kapky v ředění vodou nebo čaj! maximálně 2krát denně - zjistěte, zda existují alergie a další vedlejší účinky. Velmi doporučujeme HLS.

Praavda myslím, že to není všelékem a vážné nemoci je třeba se poradit s lékařem a ispolzovatASD2 možném jako preventivní opatření jako vitamíny. VED a MEDICINE pokročily daleko dopředu. Ale to je čistě můj názor, když soudím z vlastní skromné ​​zkušenosti. Zároveň jsem četl o účinnosti léku v poválečných letech v léčbě bodezney společné pro lidi i zvířata a u lidí během války ASD2 jim zachránil od sněti a tetanu, urychlilo hojení ran a popálenin.

Zájemci ASD2 také pochitayteZOZh (№20, 2000) tam byl publikován článek o profesor NN Aleutských z Archangelsku „antiseptickým-stimulant Dorogova - univerzální elixír XX století“

Od sebe Také doporučujeme: pravidelně čistí tělo také přečíst o Epsom solí (hořčík), pohlcuje všechny zryaz střeva projímadlo a pomáhá při nachlazení a parazitaz (existují kontraindikace -Pregnancy DALŠÍ PROTIVOPOKAZANIYA- a čtení pro sebe), pitná Epsom soli příliš těžké, jak a ASD2 (komplexní chuťové vlastnosti).

ASD-2 je veterinární lék. Vymyslel to profesor Dorogov, mimochodem druhé jméno Dorogovovy frakce. Kromě ASD-2 je pro externí použití také ASD-3 (méně čištěný). ASD-2 se aktivně používá k léčbě různých onemocnění.

V mé praxi si pamatuji, že klienti přišli a koupili ASD-2 pro sebe pro léčbu rakoviny a novotvarů, cukrovky, hypertenze, alergických reakcí. Aplikujte ASD-2 opatrně, pro každý případ existují vlastní schémata. Před použitím léku pečlivě přečtěte pokyny, kontraindikace a dávkování.

Vůně ASD-2 je strašná, ale pokud se rozhodnete pít, musíte si prudce vydechnout, přitisknout nos a rychle pít a nekoupit drogu. Nechtěla jsem to, ale říkají, že nic není příjemné. Je lepší, aby se na prázdný žaludek a blízko umyvadla, v tomto případě.

ASD-2 a ASD-3 jsou obvykle volně prodávány ve všech obchodech s domácími zvířaty a ve veterinární klinice. Pokud je to nutné, mohou být nalezeny.

  • ne drahé
  • láhev o objemu 100 ml stačí na dlouhou dobu

Bojuji proti dermatitidě po mnoho let, snažím se všechno! Všichni moji příbuzní o tom vědí a tak mi řeknou také, jestli je něco o učení o léčbě dermatitidy.

Moje matka někde, kde jsem našla knihu a tam bylo psáno o léčbě všech druhů onemocnění frakcí SDA. Co jsem to nevěděl a také máma. No, jako vždy, internet nám pomáhá. Četl jsem informace. Ukázalo se, že ASD je antiseptický stimulátor Dorogov. Rozdělí se na zlomky - 2 a 3 (něco, co dokonce četlo o frakci 1, ale nemám tušení, zda existuje v reálném životě). Tyto frakce byly původně vyrobeny z žáby (o hrůze!)) A později z maso-kostní moučky. Takto připravená kapalina měla antiseptické, hojivé a stimulační vlastnosti. A obecně, pokud věříte všemu, co je napsáno o těchto frakcích, pak je to prostě lék na všechny nemoci. Na internetu je spousta informací, kteří mají zájem o čtení.

Koupit tuto frakci nebylo tak snadné. Tato droga není oficiálně používána pro lidi, ale jde jako veterinární lék. To znamená, že byste se měli podívat ve veterinárních lékárnách. Máme v obci veterinární lékárny jen jeden, a pokud tam je SDA, já ještě nevím, koupil jsem ji, když se na dovolenou tam šel velký město a to není snadno dosažitelná, protože tam je spousta veterinárních lékáren.

Koupil jsem frakci 2 a zlomek 3.

Frakce 2 je určena pro vnitřní použití a 3 je určena pouze pro venkovní použití.

Pro každou chorobu se doporučuje její vlastní dávka. U mého kožního onemocnění se doporučuje pít 1 kostku ráno po spánku - to je v knize mé matky. A protože mám spoustu informací o této frakci na internetu perelopatila, ukázalo se, že existuje několik schémat pro přijetí kožních onemocnění. Vybrala jsem si to - ráno a večer na prázdném žaludku, počínaje 0,5 krychle a postupně se zvětšuje na 1 kostku. 5 dní pít a tři dny vypnout. Souběžně by ASD 3 mělo být použito externě.

Určitě jsem četl, že vůně a chuť frakce je stále jedna, ale nemyslel jsem si to. Doporučuje se ani otevřít láhev, ale propíchnout jehlou z injekční stříkačky a tak číselník, no, že by nebyl smrad pro celý byt. Tak jsem to udělal.

Podle doporučení jsem zředil SDA ve vodě a pil. Bylo to strašné. Toto je poprvé, co si vzpomínám navždy! Okamžitě jsem chtěl, aby se to všechno vrátilo. Muck - neříkejte slovy. Jako kdyby někdo zemřel a rozložil se. Sotva omezuji zvracení, začal jsem umývat a jíst všechno, co se stalo. A po dlouhou dobu mi tento nepříjemný zápach a vkus v ústech netrápil mě. Když ho lidé pijí, nevím.

Po této události jsem se neodvážil opakovat to dlouho. A pak jsem četl velmi moudré rady na jednom z fór) Nalévejte ASD do kapslí prázdných z pod léky a pijte jako pilulku. Takže to dělám teď! Koupil jsem nejlevnější léčivý přípravek v kapslích v lékárně, vylial jsem ji a to je všechno. Již jsem zahájil druhé pětidenní období.

Okamžitě řeknu, že dermatitida není lepší, stejně. Nevidím ani další zdravotní změny. Možná jsem jen malý nápoj (podle data splatnosti). Zatímco budu pokračovat, nevím, jak dlouho budu trvat.

Jakákoli změna plánu zdraví v pozitivním směru bude zrušena)

Koneckonců, mnozí říkají, že tato věc má velmi pozitivní vliv na imunitu. Doufám, že nedělám nadarmo tento "zápach")

  • Velmi efektivní
  • levné
  • prodávaných v konvenčních veterinárních lékárnách
  • Nechutný smrad
  • mírná chuť
  • Oficiální medicína nepopisuje jako liek pro lidi

ASD frakce 2 (antiseptické = Dorogovův stimulant) je podivný a protichůdný lék. Řekl jsem o něm přítel, který vyléčil velmi vážnou bolest pomocí této vůně.

Vzhledem k tomu, že jsem jednou měl neuvěřitelné potíže s imunitou kvůli stresu, několik vážných ran, včetně demodekózy, mě překonalo. Byl vyléčen, ale je velmi, velmi obtížné se permanentně zbavit demodexu (ti, kteří je znají, že je zraněni!) A po několik let se toto klíště pokaždé několik měsíců vrátilo a mrzelo mi kůži na obličeji, což způsobilo vážné utrpení.

Rozhodla jsem se, že piju SDA frakci 2 ve slabé naději, že se nevrlý roztoč vykouří navždy. Koupil nebo koupil ve veterinární drogerii tento lék na 100 rublů za lahvičku, začal přijímat podle standardního schématu nebo plánu.

Ach, hrůza. Jaká nechutná chuť a barva kapaliny. Zdálo se mi, že nejdřív bych se přesunul na mysl mnohem rychleji, než se demodekóza vyléčí z užívání ASD. Po několika dnech se však tento zápach stal méně znatelným, přizpůsobil jsem se pít lék z malých kontejnerů a úspěšně jsem pil podle vyvinutého Dorogovova schématu, pil téměř dva měsíce.

Úspěšná - protože po letech trápení se mohu pochlubit: téměř dva roky téměř nebyl zaznamenán opakovaný výskyt demodikózy. Obecně!

Domnívám se, že frakce SDA dvě mohou skutečně pomoci, ale kvůli drobnostem by neměla být přijata. Důvod by měl být velmi silný.

Pozitivní zpětná vazba

Pozor prosím! Před použitím léků konzultujte odborníka!

  • 100% pomáhá
  • hlavní věc je přijmout
  • Není to příjemný zápach, ale včas si zvykneš.

U nás v rodině dítě bylo nemocné, zbavíme se, na hlavě. Vzali mě do nemocnice, ošetřovali půl roku drahými léky, nic mi pomohlo. Později jsem se vzdal vlasů pro analýzu a ukázalo se, že byl také infikován. Jsem vyděšená, protože máme velkou rodinu a všichni jsou nemocní. přátele doporučuje. Neváhal jsem, abych začal pít a rozmazlovat hlavu i sebe a dítě. O týden později znovu provedeme analýzu a zbavíme vás již. ale léčba pokračovala po dobu 3-4 týdnů. a následné testy nenalezly herpes.

Druhý den přišli návštěvníci příbuzní. Dlouho neviděl, a tak tam bylo hodně mluvit, ne obtěžoval a téma zdraví a nemoci.

V mládí se zdá, že budete navždy mladý a 100% zdravý, ale po 30 letech začnete chápat, že tomu tak není.

Pak se obličej obávají, pak srdce a pak tlak. Je dobré, když jsou nemoci léčitelné nebo mohou být kontrolovány léky.

Rozhovor se obrátil na nejstrašnější věc, kterou si myslím: onkologie, příbuzná, která žije v jiném regionu, byla na jaře diagnostikována strašlivým onemocněním a podle lékařů jí nezbylo víc než měsíc.

V této situaci, někteří zoufalí, jiní začnou vyzkoušet všechno - ale najednou to pomáhá, už není co ztratit.

Pila trávu, prošla chemikou, zkoušela všechno, co nabízeli přátelé a známí. Stalo se to lépe až po frakci SDA 2. Lékař, pokud vím, prodává se pouze ve vet.aptekah. On to nedokázal dělat po mnoho let, nechtějí dělat "lidské". Možná to není pro někoho ziskové, nevím.

Pije a pije podle schématu navrženého tvůrcem této drogy, nic nepřichází.

Výsledkem je chic - už je to již rok, nádor je pryč, moje teta šla do práce. Ne všechny, samozřejmě, tak jako před diagnózou, ale rakovina ustoupí a doktoři nemohou říci proč, nepřijímáme akci levných léků.

Data klesá nyní moje babička, je už přes 80 let, hypertenze v posledních letech tak 30, ne-li více. Pila je po měsíc, stala se snadnější a odešla. Pravděpodobně všichni mají dobrý vkus klesne mírně hroznou pachuť nebo spíš jako kdyby jedl zkažené vejce, říká.

Tlak se stal normální, horní až 130-140, s tím, že v posledních letech bylo poměrně často v roce 200 nebo vyšší. Ale zdánlivě babička nedokončila její zotavení, jak bylo doporučeno v pokynech nebo jestli ji teplo postihlo, poslední týden začal tlak znovu skočit. Opakujte pít, počínaje 5 kapkami denně.

Vím, že lidé, kteří se úplně zbavili hypertenze, vypili dané kvapky několik měsíců, ale teď již nemusejí užívat pilulky každý den, protože to bylo mnoho let za sebou.

Na příbuzného, ​​nakonec se vrátil krevní zásobování normou, přestaly mrazit nohy, protože to bylo mnoho let.

Četl jsem, jak je tato droga vyrobena, příjemné málo, ale pokud to pomůže - myslím, že se nebudete rozhodovat, co pít a přemýšlet o kompozici.

Rozhodl jsem se napsat recenzi tak, aby lidé nemysleli, že dudlíček, aby věděli, co opravdu pomáhá, protože recenze jsou pro něj jiné.

  • Zdá se, že lék pomáhá, kromě toho je velmi levné

Máme známého, který objevil rakovinu plic před 10 lety. Byla provedena chemoterapie, která nepomohla. Byl nabídnut, aby podstoupil operaci, protože začaly metastázy. Už se nedostal z postele, velmi špatně jedl a vlastně bylo jasné, že člověk při smrti! Odmítl. Byl poslán domů a řekl, že musí žít několik měsíců. Někdo mu doporučil ve veterinární lékárně koupit frakci 2 ASD a vypít ji. Napil ho, pil podle schématu, začínající jednou kapkou a každý den přidá kapku, pak opačným směrem. Kolik vypil ji a kolik kapek příjmů, nevím, vím jen jednu věc, že ​​muž byl poslán na smrt, a žije prop tento přípravek 10 let již nemají rakovinu, právě stojí v fakultní nemocnici.

Dobrý den, drahí čtenáři mé recenze! Myslím, že mnozí z vás se setkali s tím či oním způsobem s touto hroznou nemocí a vědí, že není tak jednoduché vyhrát, a to i v případě, že nemoc 3-4 fázích vývoje. Velmi pozdě jsem se dozvěděl o existenci takové drogy jako frakce SDA-2. Moje matka tehdy už umírala z rakoviny prsu třetího stupně, nebo spíše ležela po zlomenině páteře. Síla a vůle její doby dávno opustila a nechtěla slyšet nic o nějakých lécích. Požádala jen jednu věc, nechala ji sama a nechala ji umřít. Ano, v té době jsem sám o této droze moc neslyšel. Ale teď si myslím, že jsme tuto metodu léčby nezkoušeli marně a mnoho lidí by mohlo být vyléčeno použitím této drogy. Dokonce jsem viděl a komunikoval s lidmi, kteří by mohli být vyléčení. Já sám jsem zkusil i ASD frakci-2, abych to předešel. Měl jsem dva krtky vyřízené a jeden z nich objevil rakovinové buňky. Byl jsem poslán na onkologickou lékárnu a pak jste pochopili, že léčba začala: paprsek, masti, všechny druhy. Představte si můj stav, vzhledem k tomu, že jsem nedávno zakopal matku, která zemřela na rakovinu. Bála jsem se, protože mám tři malé děti. Můj manžel mě přivedl z veterinární lékárny SDA a řekl mi, že budu pít. A začal jsem pít.

Řeknu hned, že je to kapalina s velmi nepříjemným zápachem, mírně to říkáme. Viděl týden 2krát denně, pak týden 1krát denně a tak měsíc. Šel jsem k onkologovi, řekl, že o této droze věděl, ale v mém případě to není nutné, aby ho vypil. Ale stále jsem pil jeden směr. Plus, lektvar Modlil jsem se pokaždé, když před pitím ředí 1 mg ve vodě, zašeptal jsem přímo do sklenice a pil modlitbu, nedýchá. Není možné dýchat, jen vydechujeme. To vše je žádoucí udělat na čerstvém vzduchu. Já nevím, já jsem vyhrál tuto nemoc nebo ne, čas ukáže, doktor řekl, že jsem byl vyléčen, ale může po chvíli vypadnout někam jinam na jiném místě. To je můj příběh ze života. Chtěl bych, samozřejmě, slyšet více příběhů o oživení pomocí této drogy.

ASD - pravda o drogu Dorogova

Správně zvolená pomocná terapie hraje důležitou roli při úspěšné léčbě maligních novotvarů. Tuto skutečnost opakovaně potvrzuje lékařská praxe. Bohužel, ne všichni onkologové pochopit význam léků a metod, které pomáhají svým pacientům vypořádat se s ničivými účinky nejen nemoci samotné, ale i na chemoterapii, ozařování, pooperačních komplikací.

Proto pacienti s rakovinou jsou často posílány na „volné plovoucí“ v hledání pro „elixír života“, je schopen vykonávat zázraky a aby bylo zajištěno vymáhání i za nejnepříznivější prognózu.

Jeden z těchto „elixírů“ - velmi zajímavá tekutina nazývá ASD rozvinutých iv Stalin éra talentovaný veterinář experimentátor Alexeje Vlasovich Dorogov průběhu výzkumu prováděného v rámci „utajované“ a je zaměřen na nalezení „lék na záření.“

Již skutečnost, že SDA v SSSR byla vytvořena podle "zvláštního úkolu" kremelské elity, způsobuje zvýšený zájem o drogu. Ale „spiklenecky minulosti“ - není jediný důvod, proč věnovat zvláštní pozornost „výpisu z mrtvol“ hrozným zápachem, která po desetiletí zcela oficiálně vyrobené pro potřeby veterinární medicíny a je prodáván ve veterinárních lékárnách. A to znamená, že lék má zcela jisté zásluhy. Naučíte se o nich z našeho nestranného "vlastního vyšetřování", ve kterém se budeme snažit odpovědět na následující otázky:

  • Co je ASD?
  • Jak byl přípravek vytvořen a za jakým účelem byl původně určen?
  • Kde a jak se dnes vyrábí?
  • Kdo a proč ASD jmenuje veterináře?
  • Proč medicína nezískala uznání v oficiální medicíně?
  • Je užívání drogy nebezpečné?
  • A konečně, jak efektivní (a účinná) je ASD u rakoviny?

ASD: složení, vlastnosti produkce a odrůdy

Droga je vyrobena z biomateriálu, nebo spíše - z průmyslu zpracování odpadního masa: kostní moučka, šlachy a svalové tkáně. Tato surovina je zpracována speciální technologií, která je založena na metodě sublimace. Během zpracování vzniká kondenzát bohatý na biologicky aktivní látky. Složení kondenzátu se liší v závislosti na stupni procesu.

Různé kondenzáty složení (a působení) se nazývají frakce ASD. Ve veterinární praxi se používají dvě verze léku: frakce 2 (ASD F2) a frakce 3 (ASD F3).

Struktura ASD F2 zahrnuje organické látky s aktivním SH-skupinou, deriváty amidů a alifatických aminů, uhlovodíky (cyklické, alifatické), karboxylové kyseliny a voda. Barva kapaliny se může měnit od žluté až tmavě červené. Lék se dobře mísí s vodou a má charakteristický nepříjemný trvalý zápach. ASD F2 je vhodný jak pro použití jako vnější prostředek, tak pro orální podání.

ASD F3 obsahuje stejné aktivní složky jako v FDA FRS, stejně jako deriváty fenolu a alkylbenzenu. Fenolické sloučeniny jsou velmi silné antiseptiky, což vysvětluje vysokou antimikrobiální aktivitu ASD F3. Ale jsou to velmi silné jedy, které pronikají do krevního řečiště, když se dostanou do trávicího traktu a způsobí těžkou otravu s nezvratnými změnami. Část 3 se proto používá výlučně pro externí použití.

Dějiny stvoření Stalinových "prostředků Makropulos"

Důsledky jaderného bombového útoku v japonských městech Hirošima a Nagasaki v roce 1945 jsou známy po celém světě. Nicméně velmi málo lidí ví, že v SSSR během Velké vlastenecké války byl zahájen tajný vládní projekt, který vytvořil drogu, která může chránit osobu před účinky radiace.

Alexey Vlasovich Dorogov

V rámci projektu se zúčastnili přední odborníci v oblasti medicíny a příbuzných věd, experimenty byly provedeny na základě několika desítek specializovaných institucí, včetně - All-Union Ústavu experimentální veterinárního lékařství, kde nadaný mladý vědec Alexej Dorogov čele jedné z laboratoří. Bylo to tam v roce 1947 objevil na vydání jeho „dítě“ - SDA (antiseptikum stimulátor Dorogova).

První vzorky SDA byly získány z experimentálních žab - či spíše z žabí kůži: povinné součásti středověkých „léky“, která se zabývá výrobou léčitelů v různých částech světa.

Někteří argumentují, že Dorogov vědomě sledoval cestu čarodějů-čarodějů v naději, že odhalí tajemství dávných čarodějných lektvarů. Proaktívnější důvod však není méně pravděpodobné: odpad z laboratorních žab, používaných v jiných experimentech, byl nejdostupnější a zcela volnou surovinou. Ve prospěch této verze a skutečnosti, že následně Dorogov nahradil žabí kůži odpadem ze zařízení na zpracování masa.

Jedním nebo druhým způsobem se vědce podařilo získat jedinečnou kompozici charakterizovanou nepřekonatelnou vysokou účinností při léčbě infekcí pokožky a genitální oblasti. Kromě toho při požití (frakce 2) způsobila ASD zlepšení adaptivních a ochranných vlastností těla, což zvyšovalo aktivitu imunitního, endokrinního a nervového systému.

Právě tyto vlastnosti maximálně přibližují výslednou kompozici k požadovanému "elixíru", autorovi metody odrážejícímu se v jeho jménu, současně označujícím jeho autorství: Dorogovův antiseptický stimulant - ASD.

Mimochodem, nešťastné písmenem „D“, mnozí považují za jeden z důvodů, proč lék nepodaří jít do rozlohy oficiální medicíny: údajně vzpurný veterinář v žádném nechtěl odstranit její jméno a podělit se o vavříny s „vyšší kasty“ - vrachami- svítidla se jménem a regálem.

Podle jiné verze SDA nebyla široce rozšířená, protože státní muži se obávali, že "elixír života" by způsobil nenapravitelné škody na domácím farmaceutickém průmyslu a nahradil lví podíl neúčinných léků.

Některé z nich jsou skloněny k vině vše o „vůdci lidu» zcela nepřejí dlouhou životnost ke svému lidu a snažil se zachovat ‚Věc Makropulos‘ pro úzký okruh v blízkosti stalinských vysoce postavených činitelů. Avšak v roce 1951 byla ASD pro vnější použití (frakce 3) oficiálně schválena pro použití v medicíně pro léčbu kožních a některých pohlavních chorob (např. Trichomoniasis).

Říká se, že během života vůdce a jeho družiny léku je velká poptávka, a výsledky léčby byly fantastické. Například příjem SDA F2 dovolila matka Lavrenty Pavloviče Beria zcela vyléčen z pokročilých forem rakoviny dělohy (!), Pak je „pravá ruka Stalina,“ věří ve všemocnost SDA a energicky prosazovat mezi jeho doprovodu.

Uvádí se, že po Stalinově smrti a popravy Beria na „kremelské elixír“ vynálezce začal mít vážné problémy, ale po předčasném odchodu z Dorogova v roce 1957, zájem o ASD rychle ochladí, a obě varianty léku začal být používán výhradně pro veterinární účely.

Nová vlna popularity SDA jako „lidské“ drogy začal na konci minulého století díky úsilí vynálezce dcera - imunolog, alergolog a homeopata Dorogova Olga a její společnice a společníky.

Ačkoli tato popularita je stále „populární“ a SDA neobdržel „zarovnání“ na pultech kamenných lékárnách, pro vyhledávání informací o tom, a pak poslal na pacienty s různými problémy.

Moderní "bitvy" kolem "elixíru Kremlu" a jeho skutečné výhody

Dorogova Olga Alexeevna

Jak bylo uvedeno výše, po otci popularizaci SDA a jeho pokroku v klinické medicíně jako adaptogen s unikátními vlastnostmi, nejmladší dcera vynálezce vzal Dorogova Olga. Někteří ji považují za žáka svého otce, ale mýlí se: vědec zemřel, když byla Olga stále ještě dítě. Její profesionální aktivity začaly až v 90. letech minulého století. V té době měla společnost ASD zavedenou reputaci ve veterinární medicíně a dva oficiální výrobce: bioprodukty Armavir a Kashintsy (nyní Shchelkovský biokomplex). Kvalita drogy, kterou vyrobili, a především ASD F2, Dorogovu kategoricky nevyhovoval. Podle jejího názoru výrobci porušili vzorec a používali jako suroviny rostlinné bílkoviny. V důsledku toho byla účinnost léku nedostatečná.

Ve spolupráci s firmou "Areal Medical" Olga Dorogová zopakovala výrobu ASD podle starých receptů. A současně vyvinul způsob, jak získat dvě nové frakce s vyššími stupni čištění, praktickou nepřítomností nepříjemného zápachu a výraznějšími adaptačními vlastnostmi. Olga Alekseevna patentovala své vynálezy pod jmény APD 4 a APD 5 (adaptační příprava Dorogova).

Právě tyto "nové" drogy používá ve své vlastní lékařské praxi, kterou i nadále vede i přes svůj věk odchodu do důchodu.

Dokáže Dorogovova dcera na jméno svého otce nebo nového SDA opravdu zásadně odlišného od "Armavira a Shchelkovského náhradníka"?

Na jedné straně je úctou dosažená zkušenost Olgy Alekseevny, stejně jako počet diplomů a patentů, které má.

Na druhou stranu, existuje celá řada objektivních důvodů, by byla zpochybněna nejen efektivita neuznané „Věc Makropulos“ V každém aktuálně existujících forem, včetně nově patentovaný, ale také bezpečnost jeho použití při léčbě lidí. To je důvod, proč (a ne kvůli intrikám konkurentů a kritiků!) SDA ve všech svých projevech je nadále drog povoleným a určeným výhradně pro veterinární použití.

V následující tabulce jsme porovnali jednotlivé frakce SDA pro tři hlavní ukazatele:

  • oficiální povolení k použití;
  • potvrzený klinický účinek;
  • faktory, které narušují lékařskou potřebu;

Srovnávací charakteristiky frakcí ASD

  • Je předepsána pro léčbu a profylaxi onemocnění trávicího traktu, genitourinárního systému, respiračních orgánů, kožních onemocnění.
  • Používá se k stimulaci CNS a VNS.
  • Používá se pro metabolické poruchy.
  • Zvyšuje odolnost u oslabených zvířat a zvířat, které trpí infekčními a invazními nemocemi.
  • Stimuluje růst a vývoj kuřat a selat, zvyšuje vaření vajíček kuřat.
  • nekrobakterióza;
  • kožní onemocnění (ekzém, dermatitida, trofické vředy) (nejvýše 1-10% plochy těla je pokryto);
  • kopytovitá hniloba ovcí;
  • pyometra, způsobené trichomoniasou nebo patogenními bakteriemi, stejně jako vaginitida a endometritida u krav (doupání a tampony).

Proč SDA může pomoci s tuberkulózou a poškozením rakoviny?

Samozřejmě, pokud jde o zdraví (a zejména pokud je kapacita léku velmi omezená), nedostatek oficiálních doporučení pro použití této nebo té metody léčby je vzat v úvahu daleko od prvního.

Pacienti, kteří trpí onemocněními ohrožujícími život, jsou připraveni na sebe vyzkoušet nějaké pochybné metody: co když pomůže?

Proto je „Veterinary Minulost a současnost“ SDA je nejen zmatený, ale také slouží jako dodatečný stimul: pokud adaptogenní vlastnosti Dorogova lék testován a potvrzen mnohaleté veterinární praxe, pak moje léky mohou pomoci, a tak, alespoň ne zrovna zraněn.

Pokud jde o nepříjemný zápach, problém vážně nemocného pacienta nezastaví.

Nejen největší náklady jsou dalším argumentem ve prospěch SDA a obrovský počet schémat pro užívání "elixíru" pro různé onemocnění lze snadno nalézt na internetu. Jak říkají, berte a používejte, dodržujte jednoduchá pravidla:

  • Kapalina nesmí přijít do styku se vzduchem, tj. E. injekční lahvičku nelze otevřít a požadované množství ASD by mělo být zapsáno do injekční stříkačky a pryžovou zátkou propíchnuté jehlou.
  • Vezměte drogu uvnitř, stejně jako ji používejte externě, je to nezbytné podle schématu. Stejně jako u jiných biostimulantů, ve většině případů začíná příjem s malými dávkami a koncentracemi, jejich postupné zvyšování na terapeutické a následné postupné snižování.
  • Tekutina pro vnitřní použití by měla být pečlivě a pomalu ředěna ve vodě, čaji nebo mléce (při rychlém zředění je roztok aktivně pěnivý). Udělejte to lépe v přírodě (na balkoně nebo na ulici), jinak bude obtížné se zbavit nepříjemného zápachu v bytě. Opijte hotové roztoky na prázdný žaludek a držte nos. Po užívání ASD se doporučuje "vydechovat" a / nebo oplachovat ústa a nos několik minut.
  • Nejen pro vnitřní, ale i pro venkovní použití, může osoba použít pouze zlomek 2.
  • Pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, léčba ASD by měla být okamžitě ukončena.

Samozřejmě, dodržování těchto doporučení nezaručuje úplnou bezpečnost při používání drogy (například není možné vyloučit alergické reakce apod.). Pokud jste si však jisti, že vám oficiální lék nemůže pomoci, na vlastní nebezpečí se můžete pokusit "roztřesit" imunitu, urychlit a mobilizovat metabolické procesy. Po zápachu-vůně tekutina je opravdu bohatá na účinné látky, které v těle, unavené z boje s onemocněním, prostě nestačí.

A je-li zdravotní problémy jsou zakořeněny v rozporu s mikrobiální rovnováhy, snížení obranné mechanismy, vyčerpání nervové a svalové tkáně, je možné, že při SDA způsobí pozitivní efekt.

Patří mezi ně mimo jiné takové závažné a extrémně špatně léčené onemocnění, jako je tuberkulóza. V tomto případě je jednorázová mobilizace imunitních, metabolických a hormonálních mechanismů skutečnou příležitostí pomoci tělu porazit patogen infekce, zákeřnou bakterie Koch. A pokud je dosaženo vítězství, pak s náležitou péčí, výživou, způsobem života, a co je nejdůležitější, za nepřítomnosti kontaktu s tuberkulózní bacilou se choroba nevrátí.

V případě onkologie však může být příjem ASD nejen neúčinný, ale i protikladný. A to bez jakéhokoli důvodu, dokonce i ti nejzábavnější adepti této metody vyvracejí, že užívání drogy pouze "rychle zastaví další růst nádorového nádoru", ale nevede k jeho zmizení.

Tak předkladatelé SDA raději nemluvě o tom, že hojnost bioaktivních složek „elixír“ slouží jako zdroj energie nejen pro bezpečnost a regulačních mechanismů, ale i pro zhoubný nádor.

Oni také mlčí o tom, že umělá stimulace imunity "šokovou metodou" dříve nebo později vede k jejímu vyčerpání, doprovázenou pauzou pro odpočinek a zotavení. To je tato pauza, kterou užívají rakovinové buňky a rychle se množí, protože neexistují žádné odrazující prostředky. Návrat této nemoci je v tomto případě nevyhnutelný, protože příčinou rakoviny je bakterie, která nepřišla zvenčí, ale narušení vnitřních procesů.

Moderní genetické inženýrství se velmi přiblížilo kontrole aktivity onkogenů. Ale zatímco se hypotéza změní na skutečné terapeutické metody, projde hodně času, což pacienti s rakovinou prostě nemají.

Dnes však mají příležitost používat skutečně fungující a opravdu bezpečné metody, které nevedou k vyčerpání ochranných mechanismů, zvýšené reprodukci rakovinných buněk a dalších závažných komplikací způsobených působením silných adaptogenů. Odvolání se na takové metody je skutečnou pomůckou pro specializovanou léčbu a příležitost zachránit život.

Se Vám Líbí O Bylinkách

Sociální Sítě

Dermatologie